Sample menu:

Even Voorstellen


Hallo, wij zijn Désireé en Wilfred Maasland.

                 
Vanaf mijn 14e jaar heb ik, Desiree, ervaring opgedaan als medewerkster, ik ben begonnen bij Dierenhotel Martin Gaus, hier is al de wens ontstaan daar later wat mee te gaan doen. 
trimsalon

Tevens heb ik een jaar meegelopen als dierenartsassistente (stage).Hierna ben ik werkzaam geweest in div. winkels voor dierenbenodigdheden.

In oktober 2011 heb ik mijn Vakbekwaamheids Diploma hondentoiletteren
behaald bij het huisdierkennis-instituut te Bunnik, ik ben nu gediplomeerd hondentrimster.
In deze periode heb ik een stage gelopen bij Animalstore te Maasbracht, 

Een eigen hondenpension en of een trimsalon was altijd mijn wens en die is deels uitgekomen, samen met mijn man Wilfred die mij ondersteund, ben ik werkzaam als hondentrimster.

Vanaf ongeveer 2000  vangen mijn man, die tevens ervaring heeft als medewerker in een dierenspeciaalzaak, en ik af en toe kansarme (zuid Europese) zwerf honden op, deze honden zijn vaak getraumatiseerd en niet goed gesocialiseerd.
De ervaring hiermee zorgt er voor dat ik (meestal) ook overweg kan met angstige honden.

In de trimsalon verzorg ik dagelijks vooral honden en ook katten.
Hier staat een ruime in hoogte te verstellen trimtafel en hondenbad zodat alle honden er makkelijk en veelal zelfstandig op kunnen stappen of in kunnen lopen.11k

Hygiëne is belangrijk bij mij, na iedere hond worden de gereedschappen die gebruikt zijn schoongemaakt, ontsmet en gesteriliseerd. Ook wordt de behandelruimte dagelijks schoongemaakt en ontsmet.

 

11kDoor het stoppen van een collega is de drukte wat toegenomen, wanneer u belt kunt u meestal binnen 2 weken terecht. Om teleurstelling te voorkomen is het echter verstandig op tijd te reserveren of een vervolg afspraak direct in te plannen.

 

Het is de bedoeling dat de honden/katten direct na het belletje waar in aangegeven wordt dat de behandeling klaar is opgehaald worden. Vooraf bij het brengen geven we u een indicatie van de tijd. Als van te voren bekend is dat dit niet gaat lukken maken we een nieuwe afspraak of als het mogelijk is, kan die dag de gast wat langer blijven. We zorgen dan voor onderdak en water, ook laten we de gast dan uit.(dit uitsluitend in overleg vooraf)

 

U kunt dus als er iets tussen komt de hond wat eerder brengen of later ophalen, op de dag van de trimafspraak.

 

Wij gaven ook af en toe hulp aan stichtingen zoals (Samadhidogs.nl) waarvan wij enkele hondjes  tijdelijk hebben opvangen. Dus bent u op zoek naar een buitenlands hondje, kunt u altijd even kijken op hun site.
klein